На Григор Димитров дори не му се мисли за тенис


На Григор Димитров  дори не му се мисли за тенис

3419 0

Българският тенисист Григор Димитров беше много разочарован от отпадането си още в първия кръг на "Ролан Гарос" след тежка трисетова загуба от Джак Сок (САЩ).

"Имаше много точки, които можех да спечеля, но не ги спечелих. Не си използвах точките за пробив. Не използвах момента да спечеля сета. Отново разочарование в Париж, но гледам напред", заяви Димитров.

„Предпочитам винаги рано да започна турнирите. Понякога е тежко да чакаш още 1-2 дни, но всичко това е в играта. Не мога да си позволя такива мисли, особено в турнири от Големия шлем.

Днешният ден бе едно огромно разочарование за мен, втора поредна година не мога да събера себе си и да изиграя един добър мач", ядосваше се Григор.

Веднага след мача се заговори за смяна на треньора Роджър Рашийд, но Гришо не смята да прибързва с промени в екипа си.

„Наистина за момента няма как да го мисля това, няма и толкова много време да говорим с отбора, дали да вкараме някой в отбора или нещо подобно. Със сигурност обмисляме някои от тези неща, но ако стане това нещо, ще стане по-късно през годината".

Първата ракета на България коментира и предстоящия сезон на трева, подчертавайки че първо ще си почине от каквото и да е свързано с тениса.

"Прекалено са далече за момента, след такъв мач е трудно да мисля за тревата. Но винаги съм позитивен всеки път щом стъпя на тревата. Може би трябва няколко дни да си почина, да не мисля за тенис, да се освободя, за да мога да започна свеж. Нямам думи за ракетата за момента".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички