Мениджърът на Гришо: Загубата от Надал ще му се отрази добре


Мениджърът на Гришо: Загубата от Надал ще му се отрази добре
Снимка: Getty Images/Guliver

6559 0

Българският мениджър на Григор Димитров – Георги Стоименов, заяви, че според него в полуфинала в Мелбърн между Гришо и Рафаел Надал е нямало загубил. Според Стоименов Димитров ще извлече необходимите ползи от драматичната загуба в Мелбърн.

"Всъщност, загубили няма в подобен мач. Вярвам, че тази загуба ще бъде от полза за развитието на Григор и ще му се отрази добре. Осъзнаването на това, което е станало, обикновено идва малко по-късно. Естествено трудно може човек да реагира правилно. Всеки се изправя пред това нещо", коментира той пред "Нова телевизия".

"Григор ще продължи напред, това е положението. Той самият каза, че ще извлече правилните поуки”, заяви още Стоименов.

"Ясно е, че този етап от турнирите от Големия шлем са територия, до която малко хора достигат. Надал е играл много пъти на това ниво, а за Григор това е едва вторият полуфинал".

"Вярно е, че Григор играе най-добрия си тенис. Дори миналата година вярвахме, че той играе по-добър тенис от този през 2014-а година, например. Ние сме с ясното разбиране, че това, което се случва с Григор, е въпрос на натрупване”, коментира още мениджърът на първата ни ракета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички