Къде да гледаме двубоя Григор Димитров - Андрей Мартин на Ролан Гарос?


Къде да гледаме двубоя Григор Димитров - Андрей Мартин на Ролан Гарос?
Снимка: Getty Images/Guliver

4050 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров  ще излезе днес за втория си мач на последния за годината турнир от Големия шлем - Ролан Гарос. Хасковлията се изправя срещу Андрей Мартин от Словакия на корт "Симон Матю".

Техният двубой е втори от програмата, която започва в 12:00 часа българско време със срещата при девойките между Петра Квитова и Жасмин Паолини. Това значи, че се очаква Гришо да излезе на корта около 13:30 - 14:00 часа българско време.

Трябва да се отбележи, че метеорологичните условия в Париж не са никак добре, така че е възможно забавяне на двубоите, тъй като само централният корт "Филип Шатрие" има подвижден покрив.

Андрей Мартин е под номер 102 в световната ранглиста, като си осигури сблъсък с Григор, след като отстрани Жоао Соуса след победа с 3:0. Димитров пък се справи с Грегоар Барер със същия резултат. Победителят измежду българина и словака ще срещне победителя измежду Денис Шаповалов и Роберто Карбалес Баена. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по БНТ3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички