Кузманов отпадна още в първия кръг на турнира в София


Кузманов отпадна още в първия кръг на турнира в София
Снимка: sofiaopen.bg

941 0

Участващият с "уайлд кард" Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на основната схема на турнира София Оупън, след като отстъпи на седмия поставен Жоао Соуса от Португалия с 6-7(6), 1-6 след час и 36 минути игра.

68-ият в света Соуса стигна първи до пробив за 2-1. В следващия гейм Мико имаше две възможности за рибрейк при 15-40, но не успя да се възползва от тях. При 5-4 португалецът стигна до два поредни сетбола при 40-15. В този момент Кузманов показа страхотен характер и направи рибрейк в последния възможен момент. Така се стигна до тайбрек в първия сет. В него Мико поведи с 5-1 точки при смяната на полетата. При 6-3 той получи три сетбола, но за съжаление Кузманов загуби следващите пет разигравания, а с това и частта.

Във втората част Жоао Соуса стигна до пробив за 3-1. Впоследствие португалският тенисист направи още един брейк за 5-1, с което тотално уби интригата в срещата. След това 68-ят в света сервираше за мача и от втората възможност затвори мача. Кузманов ще продължи участието си в турнира на двойки. Там Мико ще играе в тандем с Васил Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички