Кой е следващият съперник на Григор Димитров в Синсинати и кога е мачът?


Кой е следващият съперник на Григор Димитров в Синсинати и кога е мачът?
Снимка: Gulliver/GettyImages

1380 0

Григор Димитров записа първа победа в сблъсъците си с Хуан Мартин Дел Потро, след като спечели с 6:3, 7:5 над аржентинския ас в мъжкия тенис. Така той се класира за четвъртфиналите в Мастърс турнира в Синсинати, където ще се изправи срещу Юичи Сугита - ракета №2 на Япония.

"Той играе добре. Гледал съм доста негови мачове. Условията тук не му влияят. Със сигурност ще бъде труден мач. Не подценявам възможностите му да играе силен тенис. На четвъртфинал на "Мастърс" всичко може да се случи. Той е уверен в момента и има силно желание за изява, което го прави още по-опасен", коментира Димитров предстоящата среща.

Двубоят между двамата ще бъде на Централния корт, като се очаква да започне след 22:00 часа българско време. Първоначално двубоят беше насрочен за по-рано, но заради дъжда програмата претърпя промени. Мачът ще се изиграе след този на Рафаел Надал от осминафиналите в турнира и можете да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Иначе срещу Сугита Димитров има само една среща, която спечели точно преди година на Мастърса в Монреал - 5:7, 7:6 (5), 6:4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички