Кога и къде да гледаме втория мач на Григор Димитров в Маями?


Кога и къде да гледаме втория мач на Григор Димитров в Маями?
Снимка: Getty Images/Guliver

3843 0

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, ще открие програмата на корт номер 1 на турнира в Маями по-късно през деня. Българинът ще се изправи срещу Джордан Томпсън, а двамата никога досега не са се срещали на корта.

Димитров стигна да този мач, след като победи категорично испанеца Фелисиано Лопес, докато Томпсън се справи с Карен Хачанов. Австралиецът заема 77-ото място в световната ранглиста.

Това е втори двубой за българина от Открито първенство на Австралия насам, когато отпадна на осминафиналите. След това Димитров лекува травма в рамото и отказа участие в три турнира. При успех срещу Томпсън, в четвъртия кръг Гришо ще се изправи срещу победителя от двойката Кевин Андерсън и Жоао Соуса.

Сблъсъкът между Григор Димитров и Джордан Томпсън ще започне в 17 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на MAX Sport 1. За тези от вас, които няма да имат тази възможност, може да проследите Димитров - Томпсън НА ЖИВО в SportLive.bg

ървата ракета на България Григор Димитров ще открие програмата на корт номер 1 в Маями по-късно днес. Българинът ще се изправи срещу Джордан Томпсън, а мачът им ще започне в 17:00 часа.
Гришо никога досега не е срещал този съперник. Австралиецът заема 77-ото място в световната ранглиста. За да се стигне до този сблъсък хасковлията елиминира Фелисиано Лопес, докато Томсън се справи с Карен Хачанов.
Двубоят ще бъде втори за Димитров от Открито първенство на Австралия насам, когато отпадна на осминафиналите. След това Димитров лекува травма в рамото и отказа участие в Ротердам, Акапулко и Индиън Уелс.
При успех срещу Томпсън, в четвъртия кръг Гришо ще се изправи срещу победителя от двойката Кевин Андерсън и Жоао Соуса

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички