Каратанчева приключи доста рано в Торонто


Каратанчева приключи доста рано в Торонто
Снимка: Getty Images/Guliver

1436 0

Сесил Каратанчева загуби в първия кръг на квалификациите на турнира в Торонто. На връх своя 26-ти рожден ден българската тенисистка се бори почти два часа, но в крайна сметка отстъпи с 6-3, 4-6, 4-6 на германката Карина Витхьофт.

Че двубоят ще бъде равностоен си пролича още от самото начало. Сесил първа успя да пробие за 3-2, след което последваха още два брейк гейма. Каратанчева затвърди втория за 5-3, когато реализира трети пореден пробив и взе откриващия сет.

Във втората част и двете подаваха безупречно, за да се стигне до 4-4, когато с двойна грешка българката подари гейма на своята съперничка. Витхьофт имаше затруднения да затвори сета, защото Сесил спаси 5 възможности това да се случи. При 6-ата обаче германката все пак изравни резултата.

В решителната част отново само един брейк беше решаващ и той пак беше в полза на Витхьофт. Тя го направи в третия гейм и до края на мача не позволи на Каратанчева да направи обрат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички