Какво готви Григор Димитров на Шарапова за Коледа?


Какво готви Григор Димитров на Шарапова за Коледа?

2889 0

Вчера Григор Димитров беше обявен за победител в класацията "Спортист на България за 2014 година", но той нямаше как да получи своята награда, тъй като в момента е в Ел Ей, където е започнал своята подготовка за следващия тенис сезон.

Освен с подготовка за сезона българският топ талант се занимава и с приготовления за коледните празници, които ще изкара в САЩ в компанията на своята възлюбена Мария Шарапова.

Двамата в момента са в разгара на любовта си, като вече спряха да обръщат внимание на медии и папараци, разхождат се свободно из Ел Ей и не се свенят да покажат своята любов.

През последните дни те пазаруваха заедно, вечеряха заедно, а освен това и двамата споделят доста моменти от ежедневието си със своите последователи в социалните мрежи.

Това накара "жълтите издания" отвъд Океана да разсъждават на темата: "Какво доведе до промяната в държанието и на двамата?".

Според тях, българинът е напът да предложи брак на своята половинка, и то на Коледа. Това няма да е никак изненадващо, предвид факта че двамата са заедно вече повече от година и освен това вече живеят заедно, когато са в почивка от тенис турнири.

Този извод си правят и в едно от изданията в САЩ, в което Мария сподели, че се чувства повече от добре с Григор.

"Това е част от моя живот, предпочитам да го пазя за себе си. Много е важно да успееш да запази част от личния си живот наистина личен, защото много голяма част от професионалния ни път е пред очите на хората.“

Ако си щастлив и човекът до теб ти носи щастие, трябва да го цениш колкото се може повече“, сподели рускинята.

Остава да разберем дали ще има изненади по Коледа за най-нашумялата тенис двойка в света.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички