Идва краят на ядовете с Григор Димитров


Идва краят на ядовете с Григор Димитров
Снимка: Guliver/GettyImages

1507 0

Един от най-уважаваниете тенис специалист - коментаторът на BBC Дейвид Лоу, се изказа много ласкаво за Григор Димитров. Британецът, който винаги е бил сред поддръжниците на родния представител, е на Australian Open и използва социалната мрежа Twitter, за да изкаже впечатлението си.

"Най-накрая Григор! Всички тези години на ядове, както за Димитров, така и за всички, които го хвалеха, сред които и аз, са пред своя край. Гришо се класира на втория си полуфинал в турнир от Големия шлем", написа той.

Той не е единственият анализатор по време на турнира, който е очарован от играта на 25-годишния талант. Матс Виландер не спира да хвали Гришо, докато Рафа Надал се изказа по изключителен начин за Димитров в навечерието на сблъсъка между двамата.

Разбира се, намират се и мнозина, които искат Димитров и Вавринка да загубят, за да могат да гледат отново финал между Федерер и Рафа - такива като футболния агент Танкреди Палмиери.

"С цялото ми уважение и без капка обида, не може ли Вавринка и Димитров да се разкарат от пътя, за да гледаме финала, който всички искаме", написа той в Туитър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички