Хомосексуалисти и уговорени мачове - това е световният тенис, избухна тенисистка


Хомосексуалисти и уговорени мачове - това е световният тенис, избухна тенисистка
Снимка: Guliver/GettyImages

2258 0

Малко известната тенисистка Екатерина Бичкова избухна с разкрития за женския тенис, които едва ли ще останат незабелязани. Тя е категорична, че в спорта е пълно с лесбийки и уговорени мачове.

Рускинята е убедена, че има много двубои, които се решават извън корта, а освен това от първо лице се е запознала с хомосексуалните наклоности на част от своите колежки.

"Хомосексуализмът е доста разпространен в тениса. Много състезателки са лесбийки", заяви 31-годишната Бичкова. На въпрос „Колко много?”, рускинята отговори „Една от десет. Приблизително". Тя е категорична, че не желае да вижда подобни неща около нея.

"Нервирах се, когато се прегръщаха и целуваха в съблекалнята пред очите ми. Не ме интересува с кой спят или какво правят, но нека задържат личните отношения за себе си”, коментира Бичкова.

"По-голямата опасност за тениса обаче са уговорените мачове. В момента те са много, а аз също съм получавала такива предложения, но ги отказвам", каза още рускинята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички