Хьон Чун: Съжалявам много, че не мога да играя пред българската публика


Хьон Чун: Съжалявам много, че не мога да играя пред българската публика
Снимка: Getty Images/Gulliver

1007 0

Кореецът Хьон Чунг обяви със специално обръщение към българите, че контузията, получена на Откритото първенство на Австралия, е по-сериозна и за негово съжаление няма да играе отново в София.

"Много съжалявам да обявя, че се налага да се оттегля от турнира в София. Очаквах с голямо нетърпение да се завърна отново в България и да играя пред невероятната българска публика. Кракът продължава да ме боли много, ще отнеме повече време да се възстановя“, заяви Хьон Чунг.

"Съжаляваме, че Хьон Чунг не може да бъде тук, но напълно разбираме, че ще възстановяването му ще отнеме време. Желаем му успех след фантастичните няколко месеца“, заяви турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами.

Все още се очаква решението на голямата звезда и шампион в надпреварата - Григор Димитров, който обяви, че участието му в София е под въпрос, заради болки в рамото. Ако и Димитров отпадне от състезанието, най-големите имена в София ще бъдат ветеранът Жил Мюлер, третата ракета на Франция Адриан Манарино и финалистът в София през 2016 г. Виктор Троицки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички