Гришо пристигна за супершоуто на Вирджинските острови


Гришо пристигна за супершоуто на Вирджинските острови
Снимка: Getty Images/Guliver

832 0

Григор Димитров пристигна на Вирджинските острови. Той има честта да участва в ежегодния благотворителния тенис турнир за професионалисти и аматьори, организиран от милиардера Сър Ричард Брансън.

Собственикът на "Върджин" организира събитието с благотворителна цел, а за удоволствието да играят с настоящи и бивши звезди на тениса, аматьорите плащат огромни суми, които отиват за благотворителност.

Crew love!

A video posted by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Nov 15, 2016 at 6:00am PST

Турнирът се провежда на частния остров на Брансън Некер, където всички участващи прекарват приказна седмица, изпълнена с различни събития и активности като падълбординг, кайтбординг, плажен тенис, жива музика и състезание с лодки. Ясни и имената на повечето тенис звезди, които ще участват в турнира.

Сред легендите личат имената на бившият №1 в света Стефан Едберг, както и на бившия №4 Тод Мартин. От настоящите имена обявените до този момент са Каролине Вознячки, Виктор Троицки, Алекс Долгополов и Никол Гибс. Сред знаменитостите пък ще бъде боксьорът Майк Тайсън, който може и да поиграе тенис заедно с Григор Димитров. Самият Ричард Брансън също ще се включи в надпреварата, пише "24 часа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички