"Гришо, чакам те с титлата - да се запознаем": Нашумяла българка намигна на Григор Димитров (ВИДЕО)


"Гришо, чакам те с титлата - да се запознаем": Нашумяла българка намигна на Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5378 0

Григор Димитров продължи с вълшебното си представяне, което предоставя вече над половин година. Така 32-годишният българин се класира на трети финал за тази година (един спечелен и един загубен), но и безспорно най-престижният такъв.

Всеки, фен на тениса може да следи финала Григор Димитров - Яник Синер НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Гришо ще играе във финала на надпреварата в Маями, част от сериите "Мастърс 1000". Той ще опита да спечели срещу Яник Синер и да завоюва втори трофей от този ранг след успеха в Синсинати преди години.

С великолепното си представяне той накара не само тенис феновете да говорят за него и да го следят с трепет, но и голяма част от българите. Сред тях попада и една от най-нашумелите наши сънароднички в последните седмици.

Участничка в Ергенът поиска да се запознае с Григор Димитров

Виктория от Ергенът намигна на Гришо

Става въпрос за Виктория Асенова, която участва в телевизионното шоу "Ергенът". Тя беше част от Българския футболен съюз, но се появиха спекулации, че се е разделила с поста си. Асенова призна, че е намалила футбола и вече гледа тенис.

Във видео, което самата тя сподели в личния си профил в социалната мрежа TikTok, призовава за подкрепа към Димитров. Освен това му казва, че ще го очаква да се запознаят, като спечели титлата, а накрая завършва с намигване.

"Скъпи приятели, довечера от 10 часа Гришо играе. Да го подкрепим. Гришо, знаем, че можеш, цяла България вярва в теб. Чакам те с титлата - да се запознаем. Намалила съм футбола и вече гледам тенис" - сподели тя във видео, което можете да видите по-долу в материала. Колкото до големия финал - ще можете да следите Григор Димитров срещу Яник Синер НА ЖИВО в SportLive.bg.

@vasenova1808 #ерегнът🌹✨ #викторияергенът #григордимитров #финал #тенис #мачкайгришо ♬ original sound - Viktoriya Asenova 🌹❤️🌹

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички