Григор: Трябва да се стегна за мача с Кирьос


Григор: Трябва да се стегна за мача с Кирьос
Снимка: Gulliver/GettyImages

1698 0

Първата ракета на България Григор Димитров заяви, че трябва да се стегне за полуфиналната среща на турнира в Бризбън, където ще се изправи срещу Ник Кирьос. Димитров победи Кайл Едмънд на 1/4-финала с 2:1 сета. 

"Играх с Ник вече няколко пъти. Със сигурност ще бъде забавно. Обичам да играя с него, има страхотни оръжия. Сервисът му ще бъде голямо оръжие, ще трябва отново да се стегна за утре", заяви Григор. 

Относно победата срещу британеца: "Понякога на форхенд не знаех къде ще удря, тежки са ударите му, бях изненадан от сервиса му, беше много солиден. Сменяше посоката и на втория сервис. Тази сутрин в 3,50 заспах, но се чувствах прекрасно като се събудих. Много съм мързелив. Харесва ми рутината, да си лягам в 10,30 и да стана рано, но понякога трябва да си подготвен. Мисля, че психически трябва да си подготвен за всичко. Контролираш това, което можеш, и даваш най-доброто от себе си на корта"."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички