Григор отпадна на двойки на старта в Ротердам


Григор отпадна на двойки на старта в Ротердам
Снимка: БГНЕС

16171 0

Първата ракета на България Григор Димитров и неговият партньор Лука Пуй отпаднаха още на старта на схемата на двойки в Ротердам, след като загубиха от 3-те поставени в схемата Марсел Гранойерс и Иван Додиг с 5-7, 1-6.

Първият сет вървеше равностойни и без пробиви до 11-ия гейм, когато Гранойерс и Додиг успяха да вземат подаването на своите съперници, след което да затворят тази част на собствен сервис. Във втората част 3-те поставени бяха пълни господари на корта и постигнаха нови три пробива, за да стигнат до крайния успех след 56 минути игра. В

ъв втория кръг те ще се изправят срещу Томаш Бердих и Рохан Бопана, които днес победиха представителите на домакините Робин Хаасе и Глен Смитс.

Утре Димитров започва участието си на сингъл с двубой срещу германеца Миша Зверев. Срещата е насрочена за трета на Централни корт, където играта започва в 12:00 часа българско време. Това означава, че двубоят ще започне около 15:30-16:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички