Григор: Наранен съм, мразя да губя


Григор: Наранен съм, мразя да губя
Снимка: Getty Images/Guliver

3927 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров остана изключително недоволен от отпадането си от Рафаел Надал на полуфиналите в Монте Карло и заяви, че е много наранен от тази загуба. 

"Мразя да губя. Виждате ме с усмивка, позитивен човек съм, но вътре в себе си съм наранен. Мразя да губя, но животът е такъв. Надявам се, че в бъдеще ще успея да обърна нещата. Все още вярвам, че ще дойде ден, в който ще мога да го бия на тази настилка", заяви Григор.

"Сигурен съм, че когато се прибера, ще бъда също толкова бесен. Ще мисля за загубата. Най-вероятно ще си запиша някои неща, които е можело да свърша по-добре. Ще си запиша неща, от които съм доволен. Ще си запиша цели, които да гоня в следващите три, четири дни и ще продължа напред. Това е всичко, което можеш да направиш".

Следващата седмица започва участието си на турнира в Барселона, където стартира от втори кръг. "Готов съм за Барселона. Това е целта ми – да вляза отново в този ритъм, играейки много мачове, тренирайки често. Сезонът на клей тъкмо започна. Това бе крачка напред. Надявам се, че ще има още много мачове, в които ще участвам".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички