Григор: Искам да остана в топ 3


Григор: Искам да остана в топ 3
Снимка: Getty Images/Guliver

1116 0

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров ще започне в четвъртък защитата на трофея си в Бризбън. Негов съперник във втория кръг е 128-ият в света и местен любимец Джон Милман. Българинът има за цел да остане в топ 3 и да се бори за мястото си през настоящия сезон.

"Искам да остана в топ 3. Всички играят на високо ниво, дават всичко от себе си и показват качествен тенис. Трябва да дам всичко от себе си и да повторя стореното от предната година. Това ще бъде трудна задача, но вярвам, че е възможно. Затова и играя тенис - да тествам възможностите си до краен предел, за да видя на какво съм способен. Чудесно усещане е да се завръщаш на даден турнир като действащ шампион. Имаш по-високи очаквания, разбира се. Ще ми се обаче да намаля малко очакванията към себе си. Искам да изляза на корта и да се наслаждавам на играта си".

"Началото е наистина важно, за да видим как ще протече целия сезон ще се развие. Всеки се бори за възможно най-високо място," коментира още българинът пред официалния канал на ATP.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички