Григор: Имаше моменти, когато не бях сигурен в себе си, но никога не загубих вяра


Григор: Имаше моменти, когато не бях сигурен в себе си, но никога не загубих вяра
Снимка: Getty Images/Gulliver

1921 0

Григор Димитров продължава е тема номер 1 в тенис изданията, а днес и от ATP публикуваха специално интервю с него за триумфа му в Лондон. "Днес сутринта е различна. Събудих се и не мислех за нищо друго, освен за трофея, чувството е страхотно. Да го държа в ръцете си значи много за мен. Както и това, че завършвам сезона в приповдигнато настроение", сподели Григор.

"Преди няколко години, когато се сринах в ранглистата, беше труден момент за мен, но научих много от тези моменти. Имаше такива, в които бях несигурен в себе си, в играта си и в това как ще продължа занапред, но никога не загубих вярата. Имаше моменти, в които търсех себе си, като човек и играч. Мисля, че ще имаме още по-високи цели през следващата година“, добави той за миналата година, когато изпадна от топ 40 на света. 

Той обясни за емоциите, които са преживели родителите му по време на финала с Давид Гофен. Със сигурност един от най-специалните и трогателни моменти бе именно, когато Гришо се прегърна с родителите си. "Татко е по-сдържан, а майка ми е доста по-емоционална. Беше невероятно за тях и страхотен резултат за мен, наистина това означава всичко за тях".

Накрая той благодари на феновете:"Благодаря на всички, които ме подкрепяха, не се притеснявам от напрежение. Обожовам да съм тук и да играя, но вече трябва да гледам напред, какво предстои."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички