Григор Димитров:Нямам търпение за онези малки детайли, които правят голяма разлика


Григор Димитров:Нямам търпение за онези малки детайли, които правят голяма разлика
Снимка: Getty Images/Guliver

577 0

Григор Димитров говори пред ATP преди да започне участието си в турнира на клей в Монте Карло. Първата ни ракета намери плюсовете в ранното отпадане в Маями, като заяви, че това е дало време за почивка и подготовка за червените кортове.

„Гледам напред – според мен не трябва да преосмисляш подобни моменти, случва се, отдавна не бях губил в първи кръг от турнир, така че не го приемам прекалено лично. Това е положението – случи си и в същото време ми даде време за други неща, които мога да направя и върху които мога да работя.“, заяви Димитров.

„През годините изградих собствен стил и честно казано нямам търпение за тези малки детайли, които могат да направят голяма разлика. Данте е много интересен човек и говорим много, което помага много. Особено по време на тренировки – някои играчи не обичат да говорят много по време на тренировка, но аз приемам за добър знак, че винаги има диалог, че намираме неща, за които да говорим, по които да работим.“, добави топ тенисистът ни за работата си с Данте Ботини.

Григор Димитров не пропусна да си припомни и триумфа си в Синсинати, като заяви, че всички първи титли се помнят завинаги: 

„Помниш я завинаги. Мисля, че помниш всичките си „първи“. Все още помня първото си спечелено Европейско първенство до 14 години. Помниш всички тези малки детайли от различните етапи от кариерата си. Е, когато става дума за Мастърс, това не е много малък детайл, но е нещо, което те прави щастлив и никой не може да ти отнеме.“

Междувременно дъжд забавя мача на Григор Димитров срещу Ян-Ленард Щруф.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама