Григор Димитров:Нямам търпение за онези малки детайли, които правят голяма разлика


Григор Димитров:Нямам търпение за онези малки детайли, които правят голяма разлика
Снимка: Getty Images/Guliver

988 0

Григор Димитров говори пред ATP преди да започне участието си в турнира на клей в Монте Карло. Първата ни ракета намери плюсовете в ранното отпадане в Маями, като заяви, че това е дало време за почивка и подготовка за червените кортове.

„Гледам напред – според мен не трябва да преосмисляш подобни моменти, случва се, отдавна не бях губил в първи кръг от турнир, така че не го приемам прекалено лично. Това е положението – случи си и в същото време ми даде време за други неща, които мога да направя и върху които мога да работя.“, заяви Димитров.

„През годините изградих собствен стил и честно казано нямам търпение за тези малки детайли, които могат да направят голяма разлика. Данте е много интересен човек и говорим много, което помага много. Особено по време на тренировки – някои играчи не обичат да говорят много по време на тренировка, но аз приемам за добър знак, че винаги има диалог, че намираме неща, за които да говорим, по които да работим.“, добави топ тенисистът ни за работата си с Данте Ботини.

Григор Димитров не пропусна да си припомни и триумфа си в Синсинати, като заяви, че всички първи титли се помнят завинаги: 

„Помниш я завинаги. Мисля, че помниш всичките си „първи“. Все още помня първото си спечелено Европейско първенство до 14 години. Помниш всички тези малки детайли от различните етапи от кариерата си. Е, когато става дума за Мастърс, това не е много малък детайл, но е нещо, което те прави щастлив и никой не може да ти отнеме.“

Междувременно дъжд забавя мача на Григор Димитров срещу Ян-Ленард Щруф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички