Григор Димитров започна с победа на двойки в Акапулко


Григор Димитров започна с победа на двойки в Акапулко
Снимка: Guliver/GettyImages

1286 0

Григор Димитров започна по успешен начин участието си на турнира от сериите ATP 500 в Акапулко, след като спечели откриващия си мач от схемата на двойки. Българинът и американският му партньор Тейлър Фриц се наложиха над Маркъс Даниел от Австралия и Филип Осуалд от Австрия със 7-5, 3-6, 12-10.

Двубоят бе оспорван и след размяна на първите два сета се стигна до дълъг тайбрек, в който Григор и партньорът му успяха да се наложат с 12-10, за да затворят мача след час и 35 минути игра. Във втория кръг на надпреварата Димитров и Пол ще се изправят срещу вторите поставени в схемата Марсело Мело и Лукаш Кубот, или срещу опитните испанци Фелисиано Лопес и Марк Лопес.

Днес нашата звезда започва участието си в турнира и на сингъл, като в първия мач от програмата на корт Грандстенд ще срещне квалификанта от Босна и Херцеговина Дамир Джумхур. Двубоят ще започне в полунощ българско време. Това ще бъде пета среща между двамата, като до момента Димитров е записал четири победи. Българският тенисист спечели титлата в Акапулко през 2014 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички