Григор Димитров тотален фаворит за мощен старт - среща незнайник на US Open


Григор Димитров тотален фаворит за мощен старт - среща незнайник на US Open
Снимка: GettyImages

3628 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започва участието си на последния за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на САЩ (US Open). Хасковлията ще стартира срещу словак, когото не е срещал до този момент през кариерата си. Става въпрос за 25-годишния Алекс Молчан, който се намира под номер 115 в световната ранглиста.

Григор Димитров започва на US Open - какво го очаква?

32-годишният българин, който е под номер 19 в света, е големият фаворит в сблъсъка. Това потвърждава и коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за успех на Гришо - 1,19. Съответно пък ставката за триумф в полза на Алекс Молчан е 5,60.

В три поредни мача на Алекс Молчан победителят стига да успеха с чисти победи от по 2:0. При Григор Димитров серията е от четири поредни двубоя. За последн загубил спечели сет в негов дуел на Уимбълдън, когато хасковляита спечели една част срещу Холгер Руне, но бе отстранен с 3:1.

Колко категоричен ще бъде Григор Димитров на старта на US Open

Коефициентът на efbet за това 25-годишният словак Молчан да спечели сет в срещата е 1,81 (и съответно 1,97 за това да не успее). Ставката пък за това този сет да се окаже единственият на сметката му в срещата е 3,65. Пазарът за това Григор Димитров да НЕ успее да спечели сет в срещата е 12,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички