Григор Димитров суперфаворит срещу "палача" на Надал - само чудо го лишава от финал


Григор Димитров суперфаворит срещу "палача" на Надал - само чудо го лишава от финал
Снимка: Getty Images

19410 0

Първата ракета на България Григор Димитров показва отлична форма и на старта на новия сезон. Световният номер 14 стигна полуфиналите на първия турнир, в който участва през 2024-та година - надпреварата в Бризбън, част от сериите ATP 250. А изгледите да стигне и до мача за трофея са огромни, като бяха подобрени и след отпадането на Рафаел Надал. Това показва и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Григор Димитров в ролята на огромен фаворит срещу Джордан Томпсън в Бризбейн

Сблъсък между Гришо и Рафа изглеждаше силно вероятен веднага след жребия, но испанецът допусна поражение с 1:2 сета в епичен сблъсък с Джордан Томпсън, продължил близо три часа и половина. Сега именно представителят на домакините е препятствието пред Григор на полуфиналите, като хасковлията е в ролята на сериозен фаворит.

Коефициентът на efbet за победа на сметката на 32-годишния българин е 1,29, докато ставката за нов паметен триумф за 55-ия в света Томпсън е 3,65. Те се срещат за трети път, като до момента всичките им двубои са на хард настилка. Те са си разменили по една победа, като първо австралиецът надделява през 2019-а, но три години по-късно Димитров взима реванш. Любопитното е, че до момента нито веднъж загубилият не печели сет.

Холгер Руне посяга към финала в Бризбейн и ще се надява на загуба на Гришо

Холгер Руне вдига победоносно ръка

Срещата между тях ще започне не преди 12:30 часа българско време. Другият финалист пък ще бъде излъчен от дуела между лидера в основната схема Холгер Руне и руснака Роман Сафиулин. Те ще се сблъскат не преди 07:00 часа българско време.

Коефициентът на efbet за успех на сметката на датчанина, намиращ се под номер 8 в световната ранглиста, е 1,48. Ставката пък за триумф в полза на 39-ия в света руснак е 2,65.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички