Григор Димитров си постави много мъдра цел в тениса (ВИДЕО)


Григор Димитров си постави много мъдра цел в тениса (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1719 0

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров започва днес участието си на турнира от сериите АТП 500 във Вашингтон. Това ще бъде първи мач за Гришо след Уимбълдън, където отпадна заради контузия още на старта, а след това си даде известно почивка от тениса.

Гришо започва във Вашингтон срещу удобен съперник, който е побеждавал три пъти до момента. Преди двубоя българинът даде интервю за АТП, в което коментира различни теми, включително и целите му в професионалния тенис.

Григор посочи много мъдра цел в тениса, а именно да бъде най-добрата версия на себе си, а ако успее и да се предпази и от контузии, то резултатите няма да закъснеят.

"Целта ми е да бъда най-добрата версия на себе си и, ако успея да се предпазя от контузии и продължа да изпитвам същата наслада от играта, то мисля, че съм в добра позиция да побеждавам" заяви Григор Димитров.

Григор призна, че е можел да има по-добра кариера в тениса, но продължава да играе и да е сред най-добрите. Също така Димитров посочи колко още години се вижда в тениса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички