Григор Димитров научи жребия си за турнира в Бризбън


Григор Димитров научи жребия си за турнира в Бризбън
Снимка: Getty Images/Gulliver

1790 0

Жребият е хвърлен – тази стара като света фраза вече е факт за първата ни ракета при мъжете Григор Димитров, който вече е наясно с кого ще играе на първия за годината му турнир – този в Бризбън.

Припомняме, че Григор го спечели през миналата година, когато победи трима играчи от топ 10 по пътя си, включително Милош Раонич и Кей Нишикори, и сега защитава титлата си, като е поставен под номер 1 в схемата.

За старт на състезанието Григор ще се изправи срещу местния любимец Джон Милман или срещу квалификант – зависи какво ще направи Милман в първия кръг.

Димитров, като топ поставен, започва от втори кръг.

Нашето момче може да има много интересен втори мач – с някой измежду Жил Мюлер, победителят на Младежкия Мастърс Хьон Чун, канадската сензация Денис Шаповалов или британеца Кайл Едмънд. В половината на Григор е Ник Кирьос, с когото играха на финала в Синсинати, когато Димитров спечели първата си Мастърс титла.

В другата част на схемата е бившият номер 1 Анди Мъри, с когото Григор игра финал в Бризбън преди 4 години. Другото голямо име в тази част на схемата е Милош Раонич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички