Григор Димитров - Карлос Алкарас по ТВ: Къде да гледаме дуела от Мастърса в Шанхай?


Григор Димитров - Карлос Алкарас по ТВ: Къде да гледаме дуела от Мастърса в Шанхай?
Снимка: Getty Images

5070 0

Първата ракета на България Григор Димитров излиза в четвъртия си мач срещу тенисиста, на когото специалистите предричат хегемония в близкото бъдеще. Гришо среща Карлос Алкарас на осминафиналите от надпреварата в Шанхай, част от сериите "Мастърс 1000".

Лидерът в основната схема, който е и втори в световната ранглиста, очаквано е големият фаворит срещу българина, който е 19-и в света. Двамата имат три срещи до момента, като всяка от тях е спечелена от Алкарас.

Те мерят сили за първи път в края на миналата година, когато испанецът печели с 2:0 в Париж. През този сезон пък Карлитос надделява и в Мадрид, и в Лондон. До този момент хасковлията все още няма спечелен сет срещу този опонент.

За да стигне до тази фаза от турнира, Григор преодоля Александър Вукич и Карен Хачанов, без да загуби сет. Алкарас също не загуби сет, като се справи с Грегоар Барер и Даниел Еванс, като британецът изигра много силен двубой и сериозно затрудни Карлос.

Къде да гледаме Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Програмата на корта започва в 7:30 часа българско време с мачовете Николас Джари - Диего Шварцман и Юго Умбер - Джей Джей Уулф. Не преди 13:30 часа българско време ще настъпи моментът за Гришо и Карлитос.

Срещата между двамата ще бъде предавана пряко по "Макс спорт 1", като освен това ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички