Григор Димитров: Българските фенове правят разликата


Григор Димитров: Българските фенове правят разликата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1610 0

Най-добрият тенисист Григор Димитров бе много развълнуван след победата срещу Карен Хачанов. Той благодари специално на българските фенове, които не спират да го подкрепят.

"Да, според мен оспорваният първи сет беше ключов за изхода от мач. Условията би трябвало да го фаворитизират. Успях да взимам правилните решение. Бекхендът ми помогна. Когато всички компоненти се съберат заедно, нещата се получават. В тези трудни времена и много приятно, че можем да играем пред фенове. Благодаря на българските фенове. Те правят разликата", заяви Димитров след двубоя.

Димитров завърши двубоя с 5 аса и 82 процента спечелени точки на първи сервис. По този начин Григор се класира за втория кръг на турнира, където ще се изправи срещу третия поставен Стефанос Циципас или германеца Ян-Ленард Щруф, които се изправят един срещу друг в сряда. Повече подробности от срещата на Григор - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички