Григор Димитров - Ботик ван де Зандсхулп по ТВ: Къде да гледаме първия мач на българина в Париж?


Григор Димитров - Ботик ван де Зандсхулп по ТВ: Къде да гледаме първия мач на българина в Париж?
Снимка: Getty Images

1965 0

Най-добрият роден тенисист - Григор Димитров (№28), стартира участието си на турнира от сериите "Мастърс" в Париж в днешния 1 ноември!

Негов съперник в първия кръг във френската столица е световният №35 - Ботик ван де Зандсхулп. Мачът между българина и нидерландеца е трети в програмата на "Корт 1", която стартира в 12:00 часа. Това означава, че двубоят им ще започне около и след 15:30 часа!

До момента двамата са се изправяли един срещу друг два пъти, като и двата случая са от 2022 година. На 7 януари Димитров победи със 6:7 (5), 6:0, 7:5 на 1/4-финал на турнира в Мелбърн, а на 15 юни Зандсхулп надделя със 7:6 (5), 6:3 на 1/8-финал в Лондон.

Припомняме, че през миналата седмица Григор стигна до 1/2-финал във Виена, който бе загубен от Даниил Медведев с 0:2 сета (4:6, 2:6). Ботик пък се състезаваше в Базел, но бе сломен от световния номер 1 - Карло Алкарас, на 1/8-финал (4:6, 2:6).

*Мачът Григор Димитров - Ботик ван де Зандсхулп ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "MAX SPORT 1"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички