Григор Димитров - Алекс Молчан по ТВ: Къде да гледаме двубоя от US Open?


Григор Димитров - Алекс Молчан по ТВ: Къде да гледаме двубоя от US Open?
Снимка: GettyImages

5199 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стартира тази вечер на US Open. Той ще се изправи срещу 117-ия в света Алекс Молчан от Словакия.

Григор ще търси убедително начало

Мачът между двамата е втори в програмата на корт №7, където в 18 часа стартират Ашлин Крюгер и Мари Боузкова. Това означава, че срещата между Димитров и Молчан няма да стартира преди 19:30 часа.

Двамата нямат официален мач помежду си, като за първи път излизат един срещу друг на корта.  32-годишният хасковлия не се е появявал на корта от 15-и август, когато загуби с 2:6, 2:6 от Александър Зверев на 1/32-финалите в Синсинати.

Григор е поставен под номер 19 в схемата и при успех над Молчан, може да играе с трикратния шампион от Шлема Анди Мъри, който започва с двубой срещу Корентен Муте от Франция. В трети кръг пък може да се изправи срещу Александър Зверев. Най-доброто класиране на Гришо в Ню Йорк датира от 2019, когато той стигна до полуфиналите.

ТВ излъчване

Двубоите от US Open ще бъдат излъчени по Eurosport, като още не е обявено дали двубоят на Гришо ще е телевизионен. В случай, че не е, то ще може да следите двубоя НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички