Григор да реагира на "Уимбълдън" или ще потъне!


Григор да реагира на "Уимбълдън" или ще потъне!
Снимка: БГНЕС

1692 0

Испанското издание за тенис puntodebreak.com излезе с материал, посветен на два от най-обещаващите таланти в този спорт - Григор Димитров и Милош Раонич. Той е озаглавен "Реакция или потъване". Анализаторът посочва, че и двамата досега не успяват да се противпоставят на напрежението от очакванията към тях и са на път да се превърнат в разочарования.

"Димитров и Раонич ще кацнат на "Уимбълдън без титли в джоба си и с ужасни чувства към полуфиналите, които трябва да се защитават. Една година след най-доброто си представяне в Големия шлем, Раонич и Димитров се завръщат на сцената, за да се опитат да подражават на страхотното си представяне в последния "Уимбълдън". Разликата е, че този път поражение на канадеца и българина в първи кръг не би изненадало никого", пише puntodebreak.com.

За Димитров изданието пише, че преждевременно развитият талант е бил призован да замени Федерер, докато очакването не го е погълнало. Посочва се, че Григор няма титла, финал или полуфинал в Бризбейн и Истанбул, а "подхлъзванията" му срещу Робредо, Харисън, Сок и Мюлер дават сметка за нивото му, което посочва, че той все още не иска да се конкурира с най-добрите в този спорт.

"Бъдещето няма друго име. Засега изглежда, че все още много дъжд ще падне върху Раонич и Димитров, за да изиграят същите карти като Федерер, Джокович или Мъри. Техните тенис умения не са оспорени от никой фен, но те трябва да знаят как да ги приложат на корта и да забравят напрежението върху гърба им. Реакция или потъване, всичко е във вашите ръце", завършва puntodebreak.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички