Финалът Гришо - Мъри ще е в неделя следобед


Финалът Гришо - Мъри ще е в неделя следобед
Снимка: Getty Images/Guliver

1232 0

Финалът на турнира от сериите АТР 500 в Пекин между Григор Димитров и Анди Мъри е последен от програмата на последния ден на надпреварата в неделя. Българинът и шотландецът ще излязат на "Националния тенис стадион" не преди 14:30 часа наше време.

ГРИШО ЧУКА НА ВРАТАТА НА ТОП 15

Първо тандемите Гарсия/Младенович и Матек-Сандс/Шафражова ще си оспорват титлата при жените на двойки, а след това Рафа Надал и Кареньо Буста ще играят срещу Сок и Томис за трофея при мъжете.

След това не преди 11:30 часа е женският финал между Агнниешка Радванска и Джоана Конта, а после идва ред и на Гришо - Мъри.

ървата ни ракета и Мъри излизат в сблъсък №11 помежду си. Димитров със сигурност ще бъде пределно мотивиран за реванш срещу британеца, който му нанесе тежко поражение на US Open преди месец. До момента българинът има 3 победи срещу добрия си приятел, допуснал е 7 загуби. На 21 септември Григор гостува на Мъри за благотворителен мач в Глазгоу, в който отново Анди надделя - 6:4, 4:6, 8:10. По рано през сезона пък Димитров победи съперника си и добър приятел. На турнира в Маями Гришо ликува след 6:7(1), 6:4, 6:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички