Финали на ATP: Тежка вечер за Матео Беретини, Медведев тръгна с победа в Торино (ВИДЕО)


Финали на ATP: Тежка вечер за Матео Беретини, Медведев тръгна с победа в Торино (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1709 0

Италианецът Матео Беретини не успя да довърши откриващия си мач от Финалите на АТП в Торино срещу Александър Зверев, след като трябваше да се откаже поради контузия при резултат 7-6 (7), 0-1 в полза на германеца.

Зверев успя да спечели оспорвания първи сет, въпреки че изоставаше с 2-4 в тайбрека, след което Беретини получи травма на коремен мускул във втория гейм на втората част и нямаше как да продължи.

"Случи се най-лошото възможно. Това бе една от най-хубавите атмосфери в живота ми, беше невероятно. Да не мога да довърша мача ме убива. Много е трудно да го приема, просто исках да се насладя на всяка секунда", сподели след двубоя Беретини, който се радваше на сериозна домакинска подкрепа в зала "Пала Алпитур".

Италианецът допълни, че днес ще стане ясно дали ще може да продължи участието си в надпреварата или ще трябва да бъде заменен от сънародника си Яник Синер, който е първа резерва в Торино.

В другата среща Даниил Медведев надигра с 2-1 сета поляка Хуберт Хуркач за два часа и три минути: 6-7 (5), 6-3, 6-4. Днес (15 ноември) на корта ще излязат Новак Джокович срещу Каспер Рууд и Стефанос Циципас срещу Андрей Рубльов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички