Фенове отлагат полети заради Григор Димитров


Фенове отлагат полети заради Григор Димитров
Снимка: Gulliver/GettyImages

2536 0

Ден след ден феновете на Григор Димитров в Лондон стават все повече и повече. Невероятното представяне на българската звезда в тениса още при дебюта във финалите на АТП накара много наши сънародници да заминат за Лондон, а тези, които живеят и работят в британската столица, да търсят билети. Класирането на Григор за полуфиналите пък стана причина някои дори да отложат обратния си полет за родината.

„Смятахме да се прибираме в събота, оставаме поне още един ден. Няма как да пропуснем мач“, разказва български фен с националното знаме. Не иска да се представи, но момичето с него е от Велико Търново, пише "24 часа".

„Още в началото на годината, когато Григор спечели турнира в „Арена Армеец“ в София, бяхме сигурни, че ще се класира за Лондон. Направихме специални плакати с надпис „Изживей мечтите си“ и започнахме да проверяваме за билети. Когато пристигнахме тук обаче, се оказа, че няма никакви, и трябваше да се надяваме, че ще се освободят. Точно така и стана. През седмицата плащахме по 105 паунда за двете сесии. За полуфиналите в събота цената за хубаво място в зала 02 за двете сесии е поне 140 паунда“, допълни българинът.Заради Димитров в Лондон пристигнаха организирани групи от фенове, по-голямата част от които са пътували предишните сезони и до Истанбул, за да гледат своя любимец.

Финалът между Григор и Гофен е тази вече малко след 20 часа и ще може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички