Федерер разкри кое може да се окаже ключово за победа на Григор във финала


Федерер разкри кое може да се окаже ключово за победа на Григор във финала
Снимка: Getty Images/Gulliver

2475 0

Световният номер 1 Роджър Федерер заяви, че се наслаждава на мачовете си с Григор Димитров и определи кое е ключовоте нещо, което може да донесе крайния успех на българина. Двамата днес излизат на финала в Ротердам в 16:30 часа и ще може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.

Наслаждавам се на мачовете си с Григор. Ще бъде интересен мач за мен. Ще опитам да играя играта си, да дам възможно най-доброто от себе си. Надявам се, че ще сервирам добре, това ще е от помощ", каза Маестрото.

"Димитров е в страхотна форма. Имаше прекрасен сезон миналата година, а тази също започна солидно. Мисля, че е готов и мотивиран да постигне успехи, сигурен съм, че е прекарал добра подготовка, работил е изключително здраво. Увереността, която натрупа през миналата година ще е ключова за него в опита си да продължи да се изкачва и ако иска да остане в топ 5", заяви още Федерер.

"Имах емоционална седмица покрай изкачването си отново на първото място. Това е огромно постижение за мен. Легнах си в четири сутринта вчера. Ритъмът ми е нарушен, затова бързам днес да си легна. Надявам се, че това няма да изиграе роля. Мисля, че съм на достатъчно добро ниво физически и психически, за да премина през още един мач. Най-вероятно ще си почина през следващата седмица, но не е никакъв проблем за мен, че ще имам по-малко време да се възстановя сега преди мача“, добави Федерер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички