Днес Каратанчева и Пиронкова играят на "Ролан Гарос"


Днес Каратанчева и Пиронкова играят на "Ролан Гарос"

1258 0

Двете най-добри български тенисистки - Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева, ще изиграят мачовете си от втория кръг на "Ролан Гарос" днес.

Първа на кортовете в Париж ще излезе състезаващата се отново под българския флаг Каратанчева, която шокира всички след двусетова победа над бившата номер 1 Йелена Янкович.

Световната №104 излиза на корт №5 в 12:00 часа, като нейна съперничка е Ирина Фалкони от САЩ, която е с 20 места по-напред в световната ранглиста.

Цвети пък ще се изправи срещу №86 в света Дениса Алертова от Чехия. Мачът на Пиронкова е втори в програмата на корт №17, а първата среща на корта е при двойките. Очаква се мачът на българката да почне между 13:00 и 14:00 часа.

Водачите в световната ранглиста при мъжете и дамите - съответно Новак Джокович (Сърбия) и Серина Уилямс (САЩ), ще изиграят срещите си от втория кръг утре на втория по големина корт "Сюзан Леглен". Във втория за деня мач на този корт Уилямс се изправя срещу Анна-Лена Фрийдзам (Германия), а веднага след това Джокович излиза срещу Жил Мюлер (Люксембург), който днес спечели доиграването с италианеца Паоло Лоренци.

9-кратният победител в турнира Рафаел Надал е втори в програмата на Централния корт "Филип Шатрие", като ще се изправи срещу сънародника си Николас Алмагро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички