Джокович изгони целия си щаб точно преди Ролан Гарос


Джокович изгони целия си щаб точно преди Ролан Гарос
Снимка: Getty Images/Guliver

1197 0

Световният №2 в мъжкия тенис Новак Джокович сензационно се раздели с целия си щаб седмици преди началото на втория за годината турнир от Големия Шлем Ролан Гарос.

Сърбинът повече няма да работи с Мариан Вайда, фитнес треньора Фил Грич и физиотерапевта Милян Аманович.

„Завинаги ще бъда благодарен на Мариан, Грич и Милян за десетилетието приятелство, професионализъм и отдаденост. Без тяхната подкрепа нямаше да достигна до тези професионални висини. Знам, че дадоха всичко от себе си, за да ми помогнат да сбъдна мечтите си и винаги са били движещата сила и попътният ми вятър", заяви Ноле след раздялата.

„Това не беше лесно решение, но всички ние чувствахме, че е необходима промяна. Много съм благодарен и горд от нашите взаимоотношения, както и от здравата връзка, която изградихме през годините на взаимна обич, уважение и разбиране. Те са моето семейство и това няма да се промени никога.“

От края на Ролан Гарос миналата година формата на Джокера драстично спадна, той изгуби първото място в ранглистата на АТР и това доведе до раздяла с Борис Бекер. След като през 2017 година той спечели единствено титлата в Доха, сърбинът реши да се раздели и с останалата част от тима си.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички