Джокович цели с топка подавач - аут! Друг тенисист хвърля ракета и удря подавач - нищо (ВИДЕО)


Джокович цели с топка подавач - аут! Друг тенисист хвърля ракета и удря подавач - нищо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1197 0

Нова дискусионна ситуация възникна в света на тениса. Това се случи по време на двубоя от Мастърса в Маями между Дженсън Бруксби и Федерико Кория. Бруксби бе фаворит в мача, но неочаквано опонентът му Кория поведе - това предизвика нерви у него и доведе до инцидент.

Той е пореден в последно време след дисквалификацията на Александър Зверев в Акапулко и стореното от Ник Кирьос в Индиън Уелс, където заби ракетата си в корта и почти уцели подавач на топки. Именно на тази постъпка прилича стореното от Бруксби.

Той хвърли своята ракета на корта и тя отскочи, като уцели леко по крака един от подавачите на топки. Правилата в такива случаи са ясни - дисквалификация. Именно това поиска и неговият опонент Кория, но претенциите му не бяха уважени.

Веднага бяха направени препратки със стореното от Новак Джокович на US Open, когато неволно удари странична съдийка с топка и въпреки че не се стигна до сериозен инцидент, сърбинът бе отстранен. Главният съдия Карло Бернардеш обаче не отстрани Бруксби след неговото действие. Можете да го видите по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички