Димитров за Кирьос: Какво можеш да направиш, когато бие такива втори сервиси?


Димитров за Кирьос: Какво можеш да направиш, когато бие такива втори сервиси?
Снимка: Guliver/GettyImages

2977 0

Григор Димитров се изказа изключително ласкаво за своя приятел Ник Кирьос след зрелището, което двамата сътвориха на "Род Лейвър Арена" в мач от осминафиналите на Australian Open. Българинът спечели в 4-сетова драмата, в която спечели три тайбрека и за втора поредна година ще играе на четвъртфинал в Мелбърн.

В интервюто на корта той сподели, че се е борил за всяка една точка в мача, а изказването му беше прекъснато от фен, който се извика силно, че го обича.

"Благодаря, аз ви обичам също", отговори световният №3 и след това продължи към срещата с Кирьос." Какво да кажа… винаги е трудно срещу Ник, загубих наскоро от него. Той сервира невероятно, заслужава уважение и се бори през цялото време. Просто се опитвам да се възползвам от каквато и да е възможност. Имах проблеми и когато сервирах за мача, но останах в него", сподели българинът.

Той коментира и факта, че австралиецът е играл изключително силно на начален удар и дори пращаше втори сервиси със скорост от над 200 км/ч.

"Как се чувствах при тези сервиси? Разочарован. Той правеше непредвидими неща, той вкарваше втори сервиси с 200 км/ч - какво можеш да направиш?", допълни Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички