Димитров играе мачове нощем в леглото


Димитров играе мачове нощем в леглото
Снимка: Getty Images/Guliver

1782 0

Григор Димитров разиграва мислено мачовете с предстоящите си съперници нощем в леглото. Това разкри самият той на брифинга, който даде в София тази сутрин.

"Вечер като си легна, анализирам противника, представям си мача в главата, какво искам да направя", обясни той.

Димитров каза още, че се чувства горд, когато види родни трибагреници да се веят в публиката на негов мач. "В Румъния през миналата година и в Мадрид беше невероятно. Когато видя знамената, се чувствам невероятно“, обясни той.

За доминацията на Новак Джокович и проблемите на Рафаел Надал, най-добрият ни тенисист сподели: "За момента Новак е най-добрият. Все пак е номер 1. Не знам какво е положението с Рафа като цяло. Може да има здравословни проблеми, може да има проблеми извън корта. Може само да гадаем. Новак играе изключителен тенис в момента“.

Накрая Гришо не даде категоричен отговор дали ще играе за България в "Арена Аремеец" през септември ако се класираме за решителния плейоф за влизане в Първа група на Евро-африканската зона от купа Дейвис. "Има време, много турнири се събират един след друг, дано съм в добра физическа форма", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички