Четири родни тенисистки ще участват в квалификациите за Australian Open


Четири родни тенисистки ще участват в квалификациите за Australian Open
Снимка: Guliver/GettyImages

1099 0

Четири български тенисистки ще играят в квалификациите за Australian Open, които ще се проведат между 10 и 13 януари в Дубай.

Цветана Пиронкова (номер 136), Виктория Томова (номер 139), Изабелла Шиникова (номер 202) и Елица Костова (номер 210) са подали заявка за участие и попадат сред участничките в тях.

Квалификациите ще преминат в обичайния си формат от три кръга, а тези, които успеят да ги преодолеят, ще заминат с чартърен полет към Мелбърн, където да преминат задължителната двуседмична карантина преди Откритото първенство на Австралия по тенис.

За Пиронкова това ще бъде трети турнир от Големия шлем след завръщането на корта, но първи, в който ще трябва да играе квалификации. На Ю Ес Оупън нейният защитен ранкинг се оказа достатъчен за място в основната схема, а на Ролан Гарос получи уайлд кард от организаторите.

Водещите букмейкъри дават изравнен шанс за победителка на първия турнир от Големия шлем за новата 2021 година на Наоми Осака и Серена Уилямс. Двете получават ставки 9.00, а настоящата лидерка в ранглистата Ашли Барти е трета с шансове 10.00. Ако използвате bet365 bonus code за регистрация във водещата световна платформа за залози, може да се възползвате от още други възможности, ако считате, че нито една от трите състезателки няма да триумфира с титлата в Австралия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички