Бащата на Халеп: Тя взима само лекарство за жлезите си, дори няма личен лекар


Бащата на Халеп: Тя взима само лекарство за жлезите си, дори няма личен лекар
Снимка: Getty Images

1426 0

Бащата на румънската тениситка Симона Халеп - Стере, коментира отстраняването ѝ от състезания заради положителна допинг проба. Пробата е взета през август тази година по време на US Open.

"Това не е лесна ситуация, но с вяра и с Божията помощ всичко ще се нареди. И се надявам компетентните органи да отдадат дължимото на дъщеря ми. Симона не е виновна за нищо. Тя само приема лекарства за жлезите си, но не знаем нищо за ситуацията.

Симона дори няма личен лекар и никога не е имала. Не подозираме абсолютно никого, защото подозрението е най-големият грях. Тя е споменала предателство? Симона се чувства предадена от случилото се, не непременно от някого конкретно. Ние сме семейство, което никого не подозира, докато не се разбере чистата истина", заяви Стере Халеп, цитиран от "ProSport".

Припомняме, че веществото, открито в организма на румънката, е роксадустат. Халеп е категорична, че не е вземала допинг - ето какво каза тя за трудната ситуация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички