Анализатори: Само при "чудо" Григор Димитров ще победи Карлос Алкарас - нищожни шансове


Анализатори: Само при "чудо" Григор Димитров ще победи Карлос Алкарас - нищожни шансове
Снимка: Getty Images

4685 0

Първата ракета на България Григор Димитров си осигури четвърти мач срещу Карлос Алкарас в рамките на година назад. До момента хасковлията не е успял да спечели нито един сет срещу новото голямо име в тениса, но ще опита да промени негативната тенденция при дуела им от осминафиналите в надпреварата в Шанхай, част от сериите "Мастърс 1000".

Григор Димитров пълен аутсайер срещу Карлос Алкарас - ще поднесе ли сензацията?

Очаквано, хасковлията е в ролята на пълен аутсайдер. Няма друга двойка от програмата от същия ден (11.10), при която да има по-ясно изразен фаворит. Това потвърждава и платформата за онлайн спортни залози efbet. Тя дава коефициент от 1,22 за успех в полза на световния номер 2 и лидер в схемата, както и ставка от 4,90 за победа в полза на Григор.

Ако разделим общо шестте играни сета между двамата, ще забележим, че в началото Григор имаше доста повече трудности срещу Алкарас. Той взе общо едва шест гейма в този период, докато в останалите три сета си завоюва цели 13 - над два пъти повече.

Може ли Григор Димитров да вземе първи сет срещу Алкарас?

Коефициентът за това и този път точният резултат в сблъсъка между тях да бъде 2:0 за испанеца е 1,65 (и съответно за 2:1 - 3,85). Ставката пък за сензационен успех без да даде и сет на противника в полза на Гришо е 9,25 (и съответно 8,00 за 2:1 за Григор).

Победителят от този дуел ще се изправи на четвъртфиналите в състезанието срещу победителя от двойката Николас Яри - Диего Шварцман. Коефициентът на efbet за успех в полза на аржентинеца е 2,95, докато ставката за триумф за тенисиста от чили е 1,47.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички