Ана Иванович стана първата голяма жертва на Australian Open 2015


Ана Иванович стана първата голяма жертва на Australian Open 2015
Снимка: Getty Images/Guliver

1533 0

Първият ден на Australian Open едва започна и вече беше хвърлена първата голяма бомба. Тя дойде в женската схема на турнира – номер пет в основната схема Ана Иванович излетя след загуба с 6:1, 3:6, 2:6 от мощната чехкиня Луцие Храдечка.

Нищо не предвещаваше, че хубавата Ана ще катастрофира по такъв начин, особено след като в първия сет буквално разпиля противничката си, нанизвайки два пробива и удържайки всяко едно от подаванията си.

Бърз край – нищо подобно. Храдечка не се стресна и успя да пробие още в самото началото и поведе с 3:0. Иванович върна пробива, но допусна нов в своя сервис и този път чехкинята не ѝ позволи да се върне в сета – 1:1. В решителната трета част Ана буквално се разпадна, явно поддавайки се на емоциите и инкасира още два пробива, докато Храдечка стоеше много стабилно на сервис и не позволи на Иванович да мисли за победа.

Доста по-убедително се представи номер 3 в схемата при жените Симона Халеп. Тя отнесе с 6:3, 6:2 италианката Карин Кнап. За сметка на това Светлана Кузнецова, поставена под 2, напусна турнира след загуба с 4:6, 2:6 от Каролин Гарсия. Същото направи и Сабине Лисицки, която взе първия сет срещу Кристина Младенович, но загуби – 6:4, 4:6, 2:6.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички