Александър Зверев и Джон Иснър са на 1/2-финал в Рим


Александър Зверев и Джон Иснър са на 1/2-финал в Рим
Снимка: Gulliver/GettyImages

1231 0

Александър Зверев се класира за полуфиналите на Мастърс турнира в Рим след категорична победа над световния номер 6 Милош Раонич. Германецът се наложи със 7-6 (4), 6-1 за час и 29 минути игра и по този начин записа първа победа над този съперник.

На полуфиналите Зверев, поставен под номер 16 в схемата, ще срещне изненадата на турнира – американеца Джон Иснър, който по-рано днес елиминира Марин Чилич от Хърватия със 7-6(3), 2-6, 7-6(2).

Американецът Джон Иснър се класира за полуфиналите на турнира от сериите Мастърс в Рим, след като победи 6-ия поставен в схемата Марин Чилич със 7-6(3), 2-6, 7-6(2) в първия четвъртфинал от схемата.

Гигантът от Северна Каролина не успя да пробие съперника си нито веднъж, но благодарение на бомбения си сервис стигна до успеха, след като надделя в двата тайбрека. В първия сет Иснър пропусна една възможност за пробив, но в тайбрека доминираше и го спечели със 7-3.

Във втората част Чилич вдигна нивото на играта си и успя да вземе подаването на съперника си два пъти, за да вкара мача в решаващ сет. В него отново нямаше пробиви, а Иснър бе още по-категоричен в тайбрека и го взе със 7-2, за да затвори мача след 2 часа и 37 минути.

Американецът завърши двубоя с цели 24 аса на сметката си, срещу само една двойна грешка. За място на финала в надпреварата Иснър ще спори с Милош Раонич или Александър Зверев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички