Александър Лазаров тренира с Джокович в Сърбия (СНИМКА)


Александър Лазаров тренира с Джокович в Сърбия (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

666 0

Българският тенисист Александър Лазаров проведе тренировка с 24-кратния шампион в Големия шлем Новак Джокович. Двамата проведоха заниманието на клейк кортовете в тенис център "Baseline" в Белград.

"Тренировките по тенис няма как да бъдат по-добри от това", написа родния състезател след тренировката със световния №1. На фотоса се вижда и бившият лидер в световната ранглиста на двойки Ненад Зимонич.

Още: Сръбска манекенка "избухна": Предложиха ми 60 бона за луксозно пътуване и секс с Новак Джокович (СНИМКА)

Джокера се завърна в родния си град след престоя си в САЩ. Той се оттегли от участие на Мастърс турнира в Маями, но прекара още няколко дни на американска земя и се включи в различни събития.

Алекс продължава подготовка за завръщането си на корта

Интересно, че тренировката с Лазаров беше първа за сърбина на клей за сезона и дава начало на подготовката му за червено.

В същото време Лазаров, който лекуваше контузия, е в Белград, за да направи следваща крачка към завръщането си на корта. Преди близо година скъса ахилес по време на мач на Чалънджър в Австрия. Първият му мач на сингъл след това беше в София, където спечели сет срещу Павел Котов. В последните месеци Лазаров продължава с неуморните тренировки във фитнеса и различни процедури, чиито цел е да го доближи до по-бързото завръщане. Заради невъзможността да играе в момента, 26-годишният е едва 1599 в света, но ще има възможност да използва защитен ранкинг, с който да играе на турнири от категории Чалънджър при завръщеното си. Преди контузията Алекс беше №284 в света.

Още: Джокович гушна Гришо и обяви: Крокодилите са в Маями! (СНИМКА)

Сензацията е факт! Новак Джокович преклони глава пред световния №123 (ВИДЕО)

Александър Лазаров се отказа срещу световния №46 Александър Бублик и е аут от турнира в Дубай

Страхотен! Александър Лазаров с постижението на кариерата си на сингъл

Александър Лазаров получи "уайлд кард" за Дубай, ще мери сили с Джокович и други големи имена

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички