Агаси посочи каква е една от целите му в работата с Григор Димитров


Агаси посочи каква е една от целите му в работата с Григор Димитров
Снимка: Getty Images/Guliver

5598 0

"В момента една от задачите ми е да помагам на Григор Димитров. Той е добър човек и ако мога да му спестя поне 10 минути от това, което съм преживял, ще бъда доволен. Ако го постигна, ще смятам, че съм си свършил работата". Това призна Андре Агаси в интервю за Insidehook.

Бившият №1 в света и носител на 8 титли от Големият шлем е в треньорския екип на българската звезда в тениса и продължава да му дава съвети, въпреки че двамата не бяха заедно на US Open. Тогава Агаси гледаше мачовете по телевизията със съпругата си Щефи Граф и децата.

Големият спортист разясни и дали наистина мрази тениса, както бе признал преди години. "Преживях период, в който имах нужда да намеря баланса в себе си, успях и съм щастлив от това. Излизах на корта с ясна цел и оценявах това, което правя. Е, как мислите? Наистина ли съм мразил тениса? По-скоро не. Все пак не стигнах до самоубийство. Дали обичаш, или мразиш, е оценка на твоето поведение", сподели Агаси. А какво интересно признание относно Агаси направи Димитров наскоро вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички