Вердаско: Чух невероятни неща за българската публика!


Вердаско: Чух невероятни неща за българската публика!
Снимка: Getty Images/Guliver

1498 0

Една от емблемите на световния тенис – Фернандо Вердаско, отправи специално послание към българските фенове. Испанецът има 15 титли (7 на сингъл и 8 на двойки) от АТP тура, а през 2018 година отпразнува своята победа №500 в кариерата си. Играл е в 62 поредни турнира от Големия шлем, което е втора най-дълга серия в историята. Вердаско ще бъде в София за четвъртото издание на Sofia Open.

"Здравейте всички в България. Аз съм Фернандо Вердаско и очаквам с нетърпение да играя на Sofia Open 2019. Чух невероятни неща за българската публика. Очаквам всички вас в залата през февруари, за да гледате изключителен тенис. До скоро, България“, каза испанецът специално за българските фенове.

Билетите за тенис турнира от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се проведе от 3 до 10 февруари в "Арена Армеец", вече са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на голямото тенис събитие в българската столица се очертава да бъде най-силното и вече генерира сериозен интерес.

За първите 4 състезателни дни билетите ще са на еднаква цена, независимо от мястото в „Арена Армеец“, и ще бъдат най-евтините досега. На 3 и 4 февруари ще струват по 10 лева, а за деца до 14 г. – по 5 лв. Билетите за 5 февруари са по 20 лева. 5 февруари е обявен и за „Детски ден“ на Sofia Open, като всички деца влизат напълно безплатно. На 6 февруари цената на билетите е 30 лв., като децата ползват 50% намаление.

Билети от четвъртък до неделя (7-10 февруари), включващи и финалните битки на Sofia Open 2019, са налични на атрактивни цени в 3 категории места в залата. Атрактивните пакетни билети струват 150 лв., 250 лв. и 350 лв. общо за четирите дни. Детските билети са с 25% намаление. Индивидуални билети за дните от 7 до 10 февруари ще се предлагат на по-късен етап, но закупилите пакетен билет сега се възползват от специалната по-добра цена общо за четирите дни от четвъртък до неделя на Sofia Open 2019.

Шестима играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият №3 Стан Вавринка (Швейц) ще участват в четвъртото издание на тенис турнира от сериите АТP 250 Sofia Open. Така надпреварата, която ще се проведе в зала „Арена Армеец” от 3 до 10 февруари 2019 г., се очертава като най-силната пред българска публика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички