ВИДЕО: Топ тенисист унижи спорта - предаде мач по скандален начин


ВИДЕО: Топ тенисист унижи спорта - предаде мач по скандален начин
Снимка: Youtube

10688 0

Австралийският тенисист Ник Кирьос отново е топ новина в света на спорта, но за пореден път не с тенис уменията си, а със скандалното си поведение на корта. Днес той отпадна от турнира "ATP 1000" в Шанхай, губейки абсолютно умишлено и нарочно от Миша Зверев с 3:6, 1:6.

Още след победата си в първия кръг Кирьос заяви, че му е "скучно", след като през миналата седмица игра на върха на възможностите на турнира в Токио. Днес обаче всичко излезе извън контрол, като скандалният тенисист нанесе жестока обида по спорта.

Той изигра много "слаб" мач, като изобщо не участваше в срещата. Австралиецът отказваше да сервира добре, дори не си правеше труда да връща удари и е цяло чудо, че все пак взе 4 гейма в мача - вероятно за да не получи солена глоба, която обаче няма как да му се размине.

Освен това е гарантирано разследване за уреден мач, след като Кирьос не искаше да спечели по никакъв начин, а масово букмейкърските къщи извадиха двубоя от тиража си след началото на срещата.

Ето и скандалните отигравания на Кирьос по време на двубоя със Зверев:

 

В края на това видео може да видите колко скандално приключи и самият двубой:

Това не е първи случай, в който Кирьос обижда своите съперници и тениса. Неведнъж той е попадал под прожекторите заради скандалното си поведение на корта, проблемите си с други тенисисти и други неща, които нямат място в спорта като тениса.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички