Световни тенис издания: Как е възможно Алекс Лазаров да е №517 в света?!


Световни тенис издания: Как е възможно Алекс Лазаров да е №517 в света?!
Снимка: Getty Images/Gulliver

7414 0

Световни специализирани в тениса издания изсипаха куп похвали към един от българските национали, състезаващи се на Atp Cup. Това бе третата ракета на България Александър Лазаров, който в двойка с Григор Димитров победи двойката на Великобритания вчера. Лазаров заема 517-мо място в световната ранглиста, което се превърна в изненада за няколко от световните медии, отразили българския успех.

"Какво представяне от България! Как е възможно Александър Лазаров да е №517 в света?!", написаха от известният блог "The Tennis 360". Стийв Тигнър от авторитетното издание "Tennis Magazine" също не спести суперлативи за младия българин: "Отборният тенис винаги е добър заради факта, че ни представя нови лица и ги поставя под светлините на прожекторите. Алекс Лазаров, с ранкинг №517, беше човекът на мига за България при победата на Великобритания тази вечер".

"Световният №477 Александър Лазаров беше абсолютно невероятен в края на мача на двойки. А радостта по лицето на Григор Димитров, след като изведе отбора си от аутсайдери до победители, е толкова чиста и специална", отбелязаха от "Tennis Podcast". "Абсолютно невероятно от отбора на България! Григор Димитров и Алекс Лазаров спасиха два мачбола, за да победят Мъри и Джо Солзбъри със 7-6(5) 6-7(2) [11-9], за да постигнат изненадваща победа на ATP Cup", написаха от официалния профил на Atp Cup в Туитър. А с какво впечатли младокът Адриан Андреев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички