Рафа Надал определи като "странно" решението на Мъри да се откаже от US Open


Рафа Надал определи като "странно" решението на Мъри да се откаже от US Open
Снимка: Gulliver/GettyImages

1065 0

Световният №1 Рафаел Надал определи като "странно" решението на Анди Мъри да се откаже от участие на последния за годината турнир от Големия шлем US Open. Британецът пристигна в Ню Йорк и се готвеше за участието си в надпреварата, но часове след като бе изтеглен жребият, той взе решение да не участва.

"С Анди се видяхме и се поздравихме в Ню Йорк. Той тренираше и реших, че всичко с него е наред. Странно бе да разбера, че се е отказал от надпреварата ден, след като бе итеглен жребия. Не мога да разбера решението му, но по-лошото е, че има контузия.

Странното за мен е, че той се оттегли в събота сутрин, часове след като бе изтеглен жребият. Обикновено това се случва в неделя или понеделник, а не в събота. Разбира се, той има своите причини и отсъствието му е лошо за тениса", сподели Рафа.

Отказването на Мъри след като бе изтеглен жребия лишава феновете на спорта от евентуален финал между двамата най-добри тенисисти в историята на спорта. Ако шотландецът бе направил това преди жребия, евентуална битка между Рафаел Надал и Роджър Федерер можеше да се състои в спора за трофея.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички