Помните ли какъв шедьовър сътвори Гришо срещу Троицки? (ВИДЕО)


Помните ли какъв шедьовър сътвори Гришо срещу Троицки? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

3921 0

Днес, 10 февруари, най-добрият български тенисист излиза в четвъртфинален мач на Откритото първенство на София срещу втората ракета на Сърбия Виктор Троицки. Двубоят ще започне не по-рано от 18:00 часа, като победителят излиза срещу спечелилия срещата между Николос Базилашвили и Мартин Клижан.

Димитров и Троицки имат вече 4 мача помежду си, като са си разменили по две победи. Първите два мача бяха спечелени от Григор, но следващите два отидоха на сметката на Троицки. Особено болезнена беше загубата на финала в Сидни миналата година, в тайбрек в решителния трети сет с 9:7 точки, като Димитров имаше мачбол.

Но именно срещу Троицки Григор блесна много силно на световната тенис сцена. Той отдавна има репутация на тенисист, който прави най-атрактивните удари. И точно срещу сърбина нашето момиче блесна с уникален удар – удар, който се вижда веднъж на много години. За тези, които не знаят за какво става въпрос и за тези, които са позабравили – вижте видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички